Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGK Anketa HGK: Novi industrijski dogovor

Anketa HGK: Novi industrijski dogovor

Rok za ispunjavanje je 18. studenoga

Hrvatska gospodarska komora poziva sve tvrtke iz prerađivačkog sektora industrije da sudjeluju u anketi HGK - Novi industrijski dogovor, koja ima za cilj procijeniti spremnost hrvatske prerađivačke industrije na buduće izazove i prilike u okviru europske konkurentnosti.

'Ova anketa omogućit će izradu preporuka i strateških planova koji će podržati hrvatske industrijske sektore u jačanju njihove konkurentnosti na europskoj i globalnoj razini te će poslužiti kao podloga za raspravu na predstojećoj konferenciji Vrijeme je za industriju, vodećoj HGK konferenciji za transformaciju, razvoj i konkurentnost industrije, koja će se održati 3. prosinca u Zagrebu', poručuju iz HGK.

Anketa je anonimna, jednostavna i ne zahtijeva posebne pripreme, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo u analitičke svrhe.

'Procijenjeno vrijeme ispunjavanja ankete je 10 minuta. Sudjelovati možete putem sljedeće poveznice:
https://forms.office.com/e/47m3LE4JZg', dodaju.

Rok za ispunjavanje ankete je 18. studenoga ove godine.

Vaša reakcija na temu