Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dukat je i najveći otkupljivač i prerađivač mlijeka u Hrvatskoj
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Dukat je i najveći otkupljivač i prerađivač mlijeka u Hrvatskoj

U tri proizvodna pogona u Hrvatskoj danas radi više od 1300 zaposlenika

Dukat mliječna industrija vodeća je mliječna industrija u Hrvatskoj sa stoljetnom tradicijom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Svoje poslovanje Dukat temelji na preradi svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, s hrvatskih mliječnih farmi pa Dukat mlijeka ponosno nose oznaku 'Mlijeko hrvatskih farmi'.

Dukat je i najveći otkupljivač i prerađivač mlijeka u Hrvatskoj, koji otkupljuje 40,7 posto ukupnog otkupa mlijeka u zemlji.

Proizvodni asortiman čine mlijeko, fermentirani proizvodi, vrhnje, mliječni namazi, maslac i sirevi robnih marki Dukat, Sirela, President i Galbani.

U Dukatu u Hrvatskoj danas radi više od 1300 zaposlenika u tri proizvodna pogona: u Zagrebu, Bjelovaru i KIM Mljekari Karlovac. Čak 86 posto prihoda od prodaje Dukat ostvaruje na domaćem tržištu. 

Dukat će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu