Foto: Joško Šupić HNS: Besplatni vrtići, vaučeri za sport

HNS: Besplatni vrtići, vaučeri za sport

Svjesni smo stvarnih problema građana i znamo koliko bi subvencija za vrtiće značila svakoj obitelji, poručuje Štromar

Ususret nadolazećim parlamentarnim izborima, HNS-ovi predstavnici nastavljaju s predstavljanjem paketa mjera koje će biti uvjet HNS-ove podrške novoj Vladi. Predsjednik HNS-a te nositelj liste u III. Izbornoj jedinici Predrag Štromar kao jednu od vitalnih mjera naglasio je besplatne vrtiće za svu djecu i njihove roditelje. 

- U HNS-u smo svjesni stvarnih problema građana i znamo koliko bi subvencija za vrtiće značila svakoj obitelji, osobito mladim obiteljima. Uz paket mjera za obnovu kuća, bolnica, vrtića i škola te uz program POS-a i subvencioniranih kredita, ovo je jedan od najvažnijih projekata koji se tiču stanovanja i kvalitete života građana Hrvatske - naglasio je Štromar.

Iz HNS-a napominju kako je Štromar svojim radom i do sada pokazao konkretne demografske mjere za ostanak mladih obitelji u RH.

I bivši predsjednik HNS-a i nositelj liste u IV. Izbornoj jedinici, Ivan Vrdoljak, predstavio je mjeru kojom će se najmlađi sportaši i njihovi roditelji sigurno oduševiti.

- Nevjerojatno je velik broj djece koja se zbog socijalnog statusa svojih roditelja ili zbog mjesta prebivališta ne mogu baviti sportom. U programu se zalažemo da se svakom osnovnoškolcu omoguće mjesečni vaučeri za sport, jer u 2021. godini želimo omogućiti besplatne sportske treninge - kazao je Vrdoljak.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68936, "");
Pregledaj komentare