Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kolakušić: Ovo može izabrati samo narod u dubokoj narkozi!

Kolakušić: Ovo može izabrati samo narod u dubokoj narkozi!

'Hrvati u stopostotnom iznosu glasaju za globalističke stranke, a 80 % ih ne izlazi na europske izbore'

Mislav Kolakušić nije ušao u Europski parlament. Sinoć nije krio razočaranje, a danas je rezultate izbora komentirao na stranici Građani za Mislava Kolakušića. 

'Hvala svim građanima koji su jučer izašli na izbore za Europski parlament i dali svoj glas Pravu i pravdi! Rezultati izbora u cijeloj Europi pokazuju da smo bili u pravu i da se većina Europe, one bogate, okreće suverenizmu. No, ne i siromašna i već poluprazna Hrvatska, Hrvatska se još jednom okrenula HDZ-u, apatiji i nihilizmu.

Izabrati 6 HDZ-ovaca, uz izlaznost od 20 %, može samo narod u dubokoj narkozi. Dok Njemačka, Francuska, Austrija, Belgija, redom najbogatije države rade zaokret prema suverenizmu, Hrvati u stopostotnom iznosu glasaju za globalističke stranke, a 80 % ih ne izlazi na europske izbore jer, vrlo inteligentno i zrelo, ne žele glasati za visoke plaće eurozastupnika. 

U isto vrijeme Hrvatska odumire jezivim stopama, struktura stanovništva se mijenja rapidnom brzinom, jedna smo od država s najgorom srednjoročnom perspektivom i druga najsiromašnija članica Unije.

Pravo i pravda će nastaviti zastupati suverenističke ideje koje danas pobjeđuju u velikim dijelovima bogate Europe, možda i hrvatski građani usput požele živjeti u zemlji dostojnoj čovjeka, a ne u korumpiranoj, polupustoj HDZ-ovoj privatnoj državi iz koje je u posljednjih 10 godina pobjeglo pola milijuna ljudi', objavio je.


Vaša reakcija na temu