Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Maloljetnici namamili mladića na spoj pa ga pretukli s fantomkama na glavama

Maloljetnici namamili mladića na spoj pa ga pretukli s fantomkama na glavama

Sve je snimljeno

Nekolicina maloljetnika u Čazmi s fantomkama na glavi brutalno su napali i pretukli mladića te ga opljačkali, javlja Superportal. Cijeli se incident dogodio na Gradini u Čazmi te je snimljen, a na snimci se osim mladića vidi i jedna djevojčica.

Policija se nije oglasila o detaljima napada s obzirom na to da se radi o maloljetnicima.

S obzirom da je ovaj incident duboko zabrinjavajući i izazvao je brojne reakcije u Čazmi, Superportal je odlučio izaći s neslužbenim informacijama.

Prema neslužbenim informacijama koje ima Superportal, napadnuti mladić je 19-godišnjak iz Karlovca koji je u Čazmu namamljen putem lažnog profila djevojke iza koje je stajala grupa maloljetnika. Nakon nekoliko dana dopisivanja, dogovorili su sastanak na Gradini kamo je mladić stigao u popodnevnim satima kako bi upoznao djevojku. Umjesto toga, dočekala ga je grupa nasilnika koja ga je odmah napala.

Napad je bio iznimno brutalan, nekoliko mladića ga je istovremeno tuklo rukama i nogama, a na glavama su imali fantomke. Na kraju su ga prisilili da im preda novac. Mladić je unatoč zlostavljanju uspio pobjeći i potražiti pomoć. Prolaznica ga je odvela na Hitnu u Čazmi gdje mu je pružena pomoć.

Napadači su pobjegli i razbježali se po Čazmi, ali prema neslužbenim informacijama ubrzo su privedeni. Ovo navodno nije prvi ovakav incident, grupa maloljetnika ranije je napala 25-godišnjaka na Autobusnom kolodvoru, iako ne mogu potvrditi da se radi o istim maloljetnicima stanovnici Čazme su veoma uznemireni.

Vaša reakcija na temu