Good Spirit likeri proizvode se u bregovitom dijelu Međimurja, u maloj manufakturi, isključivo prirodnim sastojcima bez upotrebe aditiva, boja i kemijskih sastojaka. Baza za sve likere je rakija dobivena iz vina. Destilacijom vina dobiva se rakija vrhunske kvalitete u usporedbi s rakijama od grožđa ili tropa. Rakija se zatim procesom maceracije oplemenjuje prirodnim sastojcima.
U ponudi je trenutno pet likera, a do kraja godine ponudu će upotpuniti dva nova proizvoda.
- Tvrtka Good Spirit predstavila je prošle godine tržištu jedinstvene likere koje karakteriziraju netipični okusi i prvenstveno vrhunska kvaliteta proizvoda. Kupci su to ubrzo prepoznali tako da konstantno širimo listu naših zadovoljnih korisnika, a krenuo je i izvoz u nekoliko zemalja Europske unije, ali i SAD - rekao nam je direktor Davor Balaško.
Ova tvrtka će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.