Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU šibensko-kninska NOVI NAPADI NA STRANCE Jedan pretučen, drugom ukradeni novac i hrana koju je dostavljao

NOVI NAPADI NA STRANCE Jedan pretučen, drugom ukradeni novac i hrana koju je dostavljao

Oglasila se zagrebačka policija

Iz Policijske uprave zagrebačke izvijestili su o novim slučajevima napada na strane državljane.

Jučer, 5. listopada, oko 23.30 sati na Maksimiru, u Ulici Hermana Bužana, trojica nepoznatih počinitelja uz verbalnu prijetnju počinila su razbojništvo nad dostavljačem hrane, 27-godišnjim stranim državljaninom. Pritom su mu otuđili novac i hranu koju je dostavljao.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Nešto ranije, oko 20 sati, trojica zasad nepoznatih počinitelja na ulici u Sesvetama prišla su dvojici stranih državljana u dobi od 27 i 38 godina te ih tjelesno napali - udarajući ih tupim predmetima i nogama. Stariji muškarac uspio je pobjeći, dok su mlađega napadači srušili na tlo, nastavili mu zadavati udarce, potom su mu i otuđili mobitel te pobjegli. 

Liječnička pomoć oštećenima je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 27-godišnjak teže, a 38-godišnjak lakše ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Vaša reakcija na temu