Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot N1 PODRŽALA HDZ I DP: Škorina sestra kontra svojih Suverenista

PODRŽALA HDZ I DP: Škorina sestra kontra svojih Suverenista

'Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara'

Sestra osnivača Domovinskog pokreta Miroslava Škore, Vesna Vučemilović ne slaže se s odlukom predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om- Dala je potporu koaliciji HDZ-a i DP-a.

'Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara s onima koji su napustili sabornicu kad se donosila odluka o hrvatskoj neovisnosti. Ne dopuštam nikome da izborne gubitnike pokuša pretvoriti u izborne pobjednike. 

Ne dopuštam nikome da u moje ime sklapa protuprirodne saveze koji predstavljaju izdaju birača. Ne dopuštam nikome da me zbog takvog stava proglašava žetonom ili izdajnikom. Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo', poručuje Vesna Vučemilović. 

Vaša reakcija na temu