Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP POKUŠAJ UBOJSTVA? Sin oca napao na ulici i ostavio ga krvavog da leži na pločniku

POKUŠAJ UBOJSTVA? Sin oca napao na ulici i ostavio ga krvavog da leži na pločniku

I napadač je, zbog psihičkog stanja, hospitaliziran

Policija je jučer oko 18.05 sati zaprimila dojavu da je na nogostupu na križanju Rakovčeve i Stiglicheve ulice u Puli pronađen ozlijeđen 54-godišnji muškarac.

Prevezen je u pulsku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Policijski službenici su po dojavi u Amfiteatarskoj ulici zatekli muškarca koji se dovodi u vezu s događajem, a koji je prethodno razbijao inventar u hotelu u navedenoj ulici.

Kako je napadač i u policijskom vozilu nastavio s protupravnim ponašanjem te se nije smirio unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima, zbog stanja u kojem se nalazio, prevezen je u pulsku bolnicu, izvijestili su danas iz PU istarske, prenosi Glas Istre.

Na mjestu događaja obavljen je očevid te policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja.

Glas Istre neslužbeno je doznao da se radi  o pokušaju ubojstva, sukobu između oca i sina. Jedan od dvojice muškaraca (1996.) je navodno zasad neutvrđenim predmetom napao drugog muškarca nakon čega je pobjegao. Svjedoci događaja potrčali su za napadačem koji se na kraju bijega skrio u hotel Amfitetatar kod Arene gdje je ušao bos i krvavih ruku te počeo razbijati i bacati inventar. Očevici kažu da je nesuvislo pričao i bio vrlo agresivan. 

Vaša reakcija na temu