Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proizvodimo dodatke prehrani na bazi ljekovitih gljiva
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Proizvodimo dodatke prehrani na bazi ljekovitih gljiva

Posebni smo po tome što smo prvi u EU koji imamo pravo na zdravstvene tvrdnje za svoje proizvode bez sintetičkih dodataka

Primarna djelatnost tvrtke 'Ljekovite gljive' iz Velike Gorice je proizvodnja farmaceutskih pripravaka. Proizvode dodatke prehrani na bazi ljekovitih gljiva (shiitake reishi cordyceps).

 - Ovim poslom bavimo se od kraja 2009. Završio sam edukaciju 2013. kod najvećeg američkog proizvođača dodataka prehrani od ljekovitih gljiva. Posebni smo po tome što smo prvi u EU koji imamo pravo na zdravstvene tvrdnje za svoje proizvode bez sintetičkih dodataka. Imamo svoje proizvode u ljekarnama, trgovinama zdrave prehrane, staračkim domovima itd - rekao je direktor Petar Alebić.

Tvrtka Ljekovite gljive d.o.o. će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu