Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Štromar najavio da će smijeniti šefa APN-a koji je kupio POS-ov stan

Štromar najavio da će smijeniti šefa APN-a koji je kupio POS-ov stan

Ministar kaže da je DORH-u predao svu dokumentaciju

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar najavio je da će smijeniti šefa APN-a Krešimira Žunića.

- Predao sam DORH-u svu dokumentaciju koju sam dobio od novinarke. Moramo sve provjeriti, kontroliramo je li možda i netko drugi iz APN-a tako riješio svoje stambeno pitanje - rekao je danas Štromar, a prenosi N1.

Agencija za promet i posredovanje nekretninama u Zadru je prošle godine izgradila POS-ove stanove da pomogne obiteljima koje bi po cijenama znatno nižim od tržišnih mogle riješiti stambeno pitanje. Stan je kupio tadašnji zamjenik direktora te agencije, a danas prvi čovjek APN-a Krešimir Žunić.

Slučaj je ranije danas komentirao i premijer Andrej Plenković.

- Neobična izjava i cijela ta situacija, imat ću razgovor s ministrom Štromarom, vidjet ću o čemu se radi i što ćemo poduzeti. Nisam imao informacije o tome. Ništa dobro nisam vidio u tome - rekao je Plenković.

Vaša reakcija na temu