Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TUŽNA VIJEST Nakon duge i teške bolesti preminula Nikolina Deranja

TUŽNA VIJEST Nakon duge i teške bolesti preminula Nikolina Deranja

'S optimizmom se borila do samoga kraja'

U 51. godini života, nakon duge i teške bolesti, preminula je Nikolina Deranja, novinarka, voditeljica i producentica, piše Radio Rijeka.

Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke. 

'Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije 'Vidi što je mačka dovukla pred vrata'. Njena 'Fizička atrakcija', u suradnji sa Zvonimirom Peranićem, gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike. 

Ali, posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije 'Kamo danas' u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja. 

Hvala ti draga Nina!' napisale su njene kolege u oproštaju.

Vaša reakcija na temu