Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: N1 Screenshot Velika akcija Uskoka, u tijeku uhićenja u tri grada

Velika akcija Uskoka, u tijeku uhićenja u tri grada

Sumnja na koruptivna kaznena djela

USKOK je izvijestio kako se provodi velika akcija u tri hrvatska grada - Zagrebu, Osijeku i Vukovaru. U tijeku su, naime, uhićenja zbog koruptivnih kaznenih djela. 

'Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje po nalogu USKOK-a provodi PNUSKOK.

Navedene radnje provode se na području Zagreba, Osijeka i Vukovara u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost', navodi se u priopćenju. 

MUP je također izvijestio kako se provode kriminalistička istraživanja nad istim osobama. Po njihovu dovršetku policijski službenici predat će osumnjičene pritvorskom nadzorniku, dok će kaznenu prijavu protiv njih podnijeti Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. 

Vaša reakcija na temu