Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay/MUP Žena pronašla bombe dok je čistila vikendicu

Žena pronašla bombe dok je čistila vikendicu

Oglasila se i policija

Žena iz Popovače čistila je svoju nedavno kupljenu vikendicu kad je naletjela na dvije ručne bombe.

Iz policijske uprave sisačko-moslavačke podsjećaju građane da je akcija 'Manje oružja, manje tragedija' i dalje u tijeku te da svi koji posjeduju nedozvoljeno oružje ili oružje za koje nemaju dozvolu mogu predati to oružje policiji, a pritom se protiv njih neće pokrenuti ni kazneni niti prekršajni postupak.

Svi građani koji nedozvoljeno posjeduju oružje dužni takvo oružje prijaviti najbližoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji radi predaje ili onesposobljavanja, poručili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

'Također je važno naglasiti da građani ubojita sredstva koja žele predati ne donose osobno u prostorije policije, kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome osobno ili putem telefona obavijeste policiju na broj 192 te će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na kućnu adresu ili dogovoreno mjesto s vozilom bez policijskih oznaka i preuzeti oružje.

Spriječite tragediju, budite odgovorni prema sebi i svojim bližnjima', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu