Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Vila Formosa - moderna ljepotica u Kaštel Lukšiću koja osvaja sve koji je posjete

NAJBOLJE OD DALMACIJE Vila Formosa - moderna ljepotica u Kaštel Lukšiću koja osvaja sve koji je posjete

Nalazi se u blizini plaže i botaničkog vrta, a prostire se na 300 metara kvadratnih površine

U mirnoj okolici Kaštel Lukšića smjestila se moderna vila Formosa. Dvije etaže povezane unutarnjim stepenicama, 4 spavaće sobe, 5 kupaonica, 2 odvojena toaleta, sauna, fitness, jacuzzi i prekrasan vanjski bazen idealni su za godišnji odmor s obitelji ili prijateljima. 

Na 300 m2 površine, ova vila sa svojim luksuznim interijerom, otvorenom i natkrivenom terasom, vinotekom u podrumu i kućicom za igru stvara idealno mjesto za opuštanje. Šljunčana plaža udaljena je od vile tek 500 metara, a u samom mjestu se može posjetiti botanički vrt koji se nalazi u blizini objekta, okusiti gastronomsku ponudu Trogira, posjetiti stari grad Solin, Dioklecijanovu palaču u Splitu ili se prošetati jednom od najljepših riva Jadrana. 

Ljepota i pristupačnost ove vile očaravaju svoje goste kojima pruža zasluženi odmor od svakodnevice.

Vaša reakcija na temu