NAJBOLJE OD DALMACIJE Villa Navia izgrađena je za potpuno uživanje

NAJBOLJE OD DALMACIJE Villa Navia izgrađena je za potpuno uživanje

Ima vanjski grijani bazen, stolni tenis, saunu, masažnu kada, prostor s roštiljem...

U Zatonu kod Zadra smjestila se villa Navia. Lokacija ove atraktivne vile garantira apsolutnu privatnost za nesmetano uživanje u ugodnim trenucima s obitelji i prijateljima dok su istovremeno brojne mogućnosti zabave i rekreacije nadohvat ruke.

Potpuno klimatizirana vila Navia pruža smještaj za 6 +4 gosta u 3 prozračne spavaće sobe od kojih je svaka opremljena bračnim krevetom i vlastitom en-suite kupaonicom. Pritom se jedna spavaća soba nalazi u prizemlju vile dok su preostale dvije spavaće sobe, skupa s dodatnom prostorijom opremljenom sofama na razvlačenje za 4 gosta, smještene na katu vile. Radi dodatnog komfora gostiju, jedan se odvojeni toalet nalazi u prizemlju vile. Lijepa kompletno opremljena kuhinja s udobnom blagovaonom i prostrani dnevni boravak čine prizemlje vile ugodnim prostorom za boravak, kuhanje i relaksaciju.

U lijepo uređenom, ograđenom dvorištu vile površine 1240 m2 smješten je grijani bazen (9x5) s protustrujnim plivanjem okružen s 4 ležaljke i dvije udobne sofe idealne uživanje na suncu. Zabavnu ponudu vile Navia čine stolni tenis, sauna, masažna kada te prostor s roštiljem za pripremu svježih jela na otvorenome. Gostima vile na raspolaganju su i 3 privatna parkirna mjesta.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48009, "");
Pregledaj komentare