Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Villa Navia izgrađena je za potpuno uživanje

NAJBOLJE OD DALMACIJE Villa Navia izgrađena je za potpuno uživanje

Ima vanjski grijani bazen, stolni tenis, saunu, masažnu kada, prostor s roštiljem...

U Zatonu kod Zadra smjestila se villa Navia. Lokacija ove atraktivne vile garantira apsolutnu privatnost za nesmetano uživanje u ugodnim trenucima s obitelji i prijateljima dok su istovremeno brojne mogućnosti zabave i rekreacije nadohvat ruke.

Potpuno klimatizirana vila Navia pruža smještaj za 6 +4 gosta u 3 prozračne spavaće sobe od kojih je svaka opremljena bračnim krevetom i vlastitom en-suite kupaonicom. Pritom se jedna spavaća soba nalazi u prizemlju vile dok su preostale dvije spavaće sobe, skupa s dodatnom prostorijom opremljenom sofama na razvlačenje za 4 gosta, smještene na katu vile. Radi dodatnog komfora gostiju, jedan se odvojeni toalet nalazi u prizemlju vile. Lijepa kompletno opremljena kuhinja s udobnom blagovaonom i prostrani dnevni boravak čine prizemlje vile ugodnim prostorom za boravak, kuhanje i relaksaciju.

U lijepo uređenom, ograđenom dvorištu vile površine 1240 m2 smješten je grijani bazen (9x5) s protustrujnim plivanjem okružen s 4 ležaljke i dvije udobne sofe idealne uživanje na suncu. Zabavnu ponudu vile Navia čine stolni tenis, sauna, masažna kada te prostor s roštiljem za pripremu svježih jela na otvorenome. Gostima vile na raspolaganju su i 3 privatna parkirna mjesta.

Vaša reakcija na temu