Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Wienerberger donira građevinski materijal za obnovu domova pogođenih požarom u Karlovcu, Ogulinu i Križu

Wienerberger donira građevinski materijal za obnovu domova pogođenih požarom u Karlovcu, Ogulinu i Križu

Nastavljaju misiju društveno odgovornog poslovanja

Wienerberger, vodeći međunarodni proizvođač građevinskih materijala, još jednom je pokazao svoje veliko srce i donacijom materijala pomogao obiteljima u potrebi. Ove godine su obitelji u Karlovcu, Ogulinu i Križu ostale bez svojih domova zbog požara, a siguran dom u budućnosti osiguran je donacijom cigle i crijepa iz Wienerberger asortimana.
 
Tvrtka je orijentirana prema ljudima i zajednici kroz svoju ESG (Environmental, Social, and Governance) strategiju te je pravovremenom reakcijom, angažmanom prodajno tehničkog tima te detaljnim izračunom materijala, u rekordnom roku donirala materijal. Zahvaljujući suradnji s lokalnim partnerima prijevoznicima, osigurana je brza isporuka materijala na gradilišta i tako ponudila nadu za bržu obnovu obiteljima koje su ostale bez krova nad glavom u ovim tragičnim događajima.
 
ESG strategija u praksi  

Kao dio svoje ESG strategije, Wienerberger posvećen je ne samo ekološkoj održivosti, već i socijalnoj odgovornosti i etičkom upravljanju. Donacijama građevinskog materijala za obnovu domova pogođenih različitim nepogodama, tvrtka aktivno doprinosi poboljšanju kvalitete života u zajednici, pokazuje solidarnost s onima koji su u nevolji te potiče održivu izgradnju. Ova akcija je dokaz predanosti Wienerbergera principima ESG-a, integrirajući održive prakse u sve aspekte poslovanja.
 
Fokus na lokalne zajednice  

Wienerberger svojim djelovanjem naglašava važnost podrške lokalnim zajednicama. Uz proizvodnju betonskih opločnika u Ogulinu, proizvodni pogoni tvrtke Wienerberger nalaze se u Karlovcu i Đakovu otkuda su dostavljeni materijali za obnovu. Ovom inicijativom tvrtka podupire lokalnu ekonomiju te poziva i druge kompanije i pojedince da se uključe u slične humanitarne akcije.
 
 
Solidarnost i brza pomoć  

Ove donacije su dio šire inicijative Wienerbergera za poboljšanje kvalitete života i pružanje podrške onima kojima je to najpotrebnije. Wienerberger će nastaviti svoju misiju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku tamo gdje je najpotrebnija i unapređujući uvjete života kroz svoje inovativne građevinske materijale i rješenja.

Vaša reakcija na temu