Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POSLJEDNJI LIPANJSKI VIKEND: Najveća gužva za Supetar, uvodit će se dodatne linije

POSLJEDNJI LIPANJSKI VIKEND: Najveća gužva za Supetar, uvodit će se dodatne linije

U Zračnoj luci Split očekuje se 46 tisuća putnika i 195 zrakoplova

Posljednji je vikend lipnja i u splitskoj gradskoj luci nema gužvi. Sve je onako kako treba biti za ovo doba godine, kazala je HRT-u koordinatorica Jadrolinije Jelena Ivulić.

- Ove dane će kroz našu luku proći više od 60 tisuća putnika i 13 500 vozila. Uz 14 redovitih linija prema Supetru, jučer je išla i jedna dodatna . rekla je Ivulić.

- Na razini smo prošle godine, kroz šesti mjesec bit će povećanja do pet posto. Kad se sve zbroji i oduzme, jako smo zadovoljni - dodala je.

Ususret Ultra Music Festivalu u srpnju preporučila je turistima da karte kupe online kako bi izbjegli gužve.

- Što se tiče Ultre, svih ovih godina, imamo mnogo utakmica u nogama, spremni smo, svakako preporučujemo putnicima da kupe kartu preko naše stranice i aplikacije - istaknula je.

- Ovo je za nas vrijeme na kakvo smo naviknuli, izazovno je, trudimo se i dajemo sve od sebe - kazala je.

Najavila je potencijalno otvaranje novih linija prema Supetru jer ondje su najveće gužve.

- Najviše je to prema Supetru. Ondje već ima veće gužve. Uz postojeće, osigurat ćemo i dodatne kapacitete - rekla je.

Kada se radi o zračnom prometu, očekuje se povećanje od 5 do 10 posto.

Ovog vikenda očekuju 46 tisuća putnika i 195 zrakoplova. To znači povećanje od pet do 10 posto u odnosu na prošlu godinu, javlja HRT.

Vaša reakcija na temu