Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Influencera iz susjedstva naljutile cijene sladoleda na našoj obali: 'Sve znam, naljepše more, ali ovo...'

Influencera iz susjedstva naljutile cijene sladoleda na našoj obali: 'Sve znam, naljepše more, ali ovo...'

Video postao viralan

Bosanski influencer Mirza Mustafagić izazvao je buru reakcija na TikToku objavom videa iz Opatije, gdje je izrazio nezadovoljstvo visokim cijenama sladoleda. Na snimci je prikazan Mustafagić kako jede sladoledni kup s četiri kuglice sladoleda, dva preljeva i pralinama u jednom od najluksuznijih hotela u gradu, uz napomenu da je za to platio 17 eura, piše Večernji.

Video je brzo postao viralan s gotovo 300 tisuća pregleda, a u njegovom opisu Mustafagić je istaknuo ljubav prema Hrvatskoj, ali i izrazio nezadovoljstvo zbog visokih cijena. 

'Volim Hrvatsku i dalje ću, naravno, dolaziti, ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepše more, slažem se, ali ovo je skupo. Slažete se?'. napisao je.

Reakcije na video bile su podijeljene. Mnogi su se složili s Mustafagićem i, kao i on, kritizirali su visoke cijene koje su, prema njihovu mišljenju, neopravdane. 'Ajme, moja Opatija', 'Sramotno', 'Strašno, ubijamo sami sebe', 'Kako je tek nama koji živimo ovdje', pišu komentatori.

Ipak, bilo je i onih koji su argumentirali da su cijene takve zbog lokacije hotela te da je moguće pronaći jeftinije opcije u drugim dijelovima grada. 'Ali sjesti u jedan od skupljih i elitnijih hotela u Opatiji i onda komentirati njihove cijene je izvan svake pameti. Prošećite po gradu, ima i drugih slastičarnica i lokala gdje je cijena niža', napisao je jedan od komentatora.

@mirza.mustafagic Volim Hrvatsku i dalje ću naravno dolaziti ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepse more, slazem se… ali ovo jeste skupo. Slažete se? #nohate #lovecroatia original sound - Mirza Mustafagic
Vaša reakcija na temu