Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Bivši igrač Hajduka otišao u redove aktualnog prvaka

Bivši igrač Hajduka otišao u redove aktualnog prvaka

Novi izazov za 22-godišnjaka

Ivan Brnić vraća se u Sloveniju. Nekadašnji igrač Hajduka otišao je u Celje. Aktualni prvak Slovenije doveo ga je na posudbu iz Olympiacosa. 

- Osjećaji po dolasku u Celje su odlični. Znam u kakav klub dolazim i koji su ciljevi. Veliku ulogu u mojoj odluci da se vratim u Sloveniju odigrala je činjenica da već dobro poznajem ligu i da dolazim u momčad sastavljenu od kvalitetnih nogometaša, predvođenih trenerom s kojim sam već radio. To je idealna prilika da pokažem za što sam sposoban, momčadi kojoj želim pomoći ponoviti uspjeh od mene očekuju da budem vrijedan nogometaš koji će uvijek učiniti sve za uspjeh momčadi - rekao je Brnić koji je u Sloveniji već igrao. Bio je u Mariboru u sezoni 2022/23 gdje ga je trenirao Damir Krznar, aktualni trener Celja. 

Proteklog ljeta Brnić je ostvario transfer u Olympiacos, no u redovima grčkog velikana nije se naigrao. 

Vaša reakcija na temu