Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAVEČER NEMA MATE Nesnosna gužva kroz Podstranu

NAVEČER NEMA MATE Nesnosna gužva kroz Podstranu

Od Stobreča do hotel Lav vozi se sat vremena

Gdje je policija? Zašto se od raskrižja sa Stobrečom do hotela Lav vozi sat vremena? Tko odgovara za ovaj opasni nered na cesti? Samo su neka od pitanja koja postavljanu vozači koji su se večeras zatekli u toj koloni. 

Među njima ima i turista koji žele na svoje odredište doći u razumnom vremenu. Tu su i autobusi koji ne mogu stići na kolodvore prema voznom redu. Vjerojatno ima i bolesnih ljudi koji se ne mogu mrcvariti u automobilima satima.

Navečer nema komunalnog redara Mate da zviždi i maše. Navečer su vozači prepušteni sami sebi. Nije ovaj problem od jučer. On je tu godinama. I nitko ga ne rješava.

Vaša reakcija na temu