Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press PENAVA: S partnerima je dogovoreno da se neće podržati implementacija programa koji  promoviraju rodnu ideologiju

PENAVA: S partnerima je dogovoreno da se neće podržati implementacija programa koji promoviraju rodnu ideologiju

'Nećemo dopustiti'

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava komentirao je inicijativu  Filozofskog fakulteta o pokretanju Rodnih studija.

'Domovinski pokret ostao je na onim stavovima i vrijednostima koje je zastupao prije izbora. S  koalicijskim partnerima u Vladi dogovorili smo da rodna ideologija ne može biti dio koncepta na  kojemu se bazira vladajuća koalicija', rekao je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.  

'Vezano uz Istanbulsku konvenciju, apsolutno smo za prava žena, za zaštitu od nasilja i agresije, ali  implementaciju rodne ideologije u sustav, kako ju zamišljaju Možemovci i slična ekipa, nećemo  dopustiti', dodao je.

'Što se tiče inicijative Filozofskog fakulteta, iza čega stoje aktivisti Možemo, dogovoreno je s našim  koalicijskim partnerima da se implementacija takvih programa koji promoviraju rodnu ideologiju neće podržati', poručio je Penava.  


Vaša reakcija na temu