Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO: PRVI SRPANJSKI VIKEND Prometni čep na prilazima splitskoj trajektnoj luci

FOTO/VIDEO: PRVI SRPANJSKI VIKEND Prometni čep na prilazima splitskoj trajektnoj luci

Očekuje se preko 66 tisuća putnika i 14 500 vozila, u 11.45 dodatna linija za Supetar

Displeji na autobusnoj stanici na Pazaru prikazuju da za nula minuta stiže nekoliko autobusnih linija. Svi su zapeli u gužvi u Zvonimirovoj ulici.

Na prilazima trajektnoj luci od ranog jutra su kolone, ali je sigurno bilo i gorih dana. Križanje Zvonimirove i Zagrebačke ulice na trenutke izgleda kao da smo u Mumbaiju, pogotovo kad uz ostala vozila u križanje ulete još i rikše. Istovremeno, u samoj luci promet se odvija bez većih poteškoća.

Prvog srpanjskog vikenda Jadrolinija na splitskom obalnom području očekuje preko 66 tisuća putnika i 14 500 vozila. Još je od jučer u popodnevnim satima pojačan promet, a isto se očekuje i danas.

- Za sada se sve odvija prema redu plovidbe, pratimo stanje na terenu i sukladno tome ćemo reagirati da uz redovne linije uvedemo i dodatnu liniju za Supetar. Što se tiče ostalih otoka, trajekti su odlično popunjeni za prvi srpanjski vikend. Dodatnu liniju za Supetar uvodimo u 11.45 sati - kazala je Jelena Ivulić, Jadrolinijina koordinatorica plovnog područja od Splita do Dubrovnika.

Svi koji moraju danas na trajekt neka krenu ranije, a ako vas put ne vodi u trajektnu luku nastojite izbjeći pristupne prometnice.

Vaša reakcija na temu