Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U Mostaru euforija pred koncert Jelene Rozge

U Mostaru euforija pred koncert Jelene Rozge

Popularna Splićanka u petak na Kantarevcu

Sve je spremno za koncert ljeta u Mostaru  koji će u petak, 5.7. na stadionu Kantarevac održati Jelena Rozga. Euforija oko ovog iščekivanog koncerta u Mostaru je dostigla svoj vrhunac i fanovi popularne Splićanke na prodajnim mjestima u Mostaru čekaju u redovima da kupe preostale ulaznice za njezin veliki koncert.

Jelena je posljednje dvije godine zasigurno najtraženija pjevačica u cijeloj regiji, a ovo je njen najveći koncert u Hercegovini do sada.

Krajem prošlog mjeseca na festivalu 'Melodije Jadrana' Jelena je predstavila svoj novi ljetni hit,  pjesmu 'Lavica', koju će izvesti i na predstojećem koncertu u Mostaru, a publiku će u ovoj iščekivanoj koncertnoj večeri provesti kroz svoje najveće hitove koje je nanizala u bogatoj i uspješnoj karijeri.

Organizatori iz mostarske agencije Inter Connect najavili su da će se posljednje ulaznice za koncert prodavati na ulazu na Kantarevac, na dan koncerta, od 12 sati nadalje, a do tada, ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni Kosače, na info pultu Mepas Malla i online na platformi Entrio.

Vaša reakcija na temu