Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Djevojka bacila novorođenu kćer kroz prozor

Djevojka bacila novorođenu kćer kroz prozor

'Ubila ju je jer se bojala da će joj majčinstvo uništiti karijeru'

 K. J. (28) osuđena je na sedam i pol godina zatvora zbog stravičnog čina - bacila je svoju novorođenu kćer kroz prozor jer se bojala da će joj dijete uništiti karijeru. 

Dogodilo se to u Lauffenu am Neckaru u Njemačkoj, gdje je 28-godišnjakinja, tajno rađajući kod kuće, iznenada bacila dijete s visine od gotovo četiri metra na beton ispod svojega stana.

Rodila je prije 10 mjeseci, 12. rujna 2023., a kćerkicu je ispustila s prozora stana s visine od gotovo četiri metara. Užasnuti prolaznici ispod njezina balkona pronašli su tijelo malog djeteta s razbijenom lubanjom i pozvali policiju. 

Mlada majka priznala je zločin, tvrdeći da nije ni znala da je bila trudna te da je dijete slučajno ispustila iz ruku, prenosi Večernjak.

Vaša reakcija na temu