Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay DOLIJAO ZUBAR: Usluge naplaćivao, a nije izdavao račune

DOLIJAO ZUBAR: Usluge naplaćivao, a nije izdavao račune

Procjenjuje se da je tako načinio štetu od 23.750 eura

Od 1. siječnja 2021. godine do 16. veljače 2023. godine u ordinaciji na širem području Našica, 33-godišnji liječnik dentalne medicine je s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi za vrijeme radnog vremena obavio više dentalnih usluga koje je naplaćivao u gotovini ne izdavši račun čime je počinio kazneno djelo pronevjere. Ukupna materijalna šteta iznosi više od 23.750 eura.
 
'Također je utvrđeno da je 33-godišnji liječnik počinio kazneno djelo krivotvorenja službene ili poslovne isprave na način da je u dentalne kartone pacijenata unosio neistinite podatke o obavljenim dentalnim uslugama te sačinio više neistinitih potvrda i obračuna za naplatu koje je ovjerio svojim potpisom i pečatom', javlja PU osječko-baranjska.
 
Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Vaša reakcija na temu