Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com IZNENADILA PRATITELJE Udaje se naša poznata voditeljica!

IZNENADILA PRATITELJE Udaje se naša poznata voditeljica!

Objavila fotografije s djevojačke zabave

RTL-ova reporterka i voditeljica emisije Top.hr Ida Hamer (29) ovog je vikenda otkrila lijepe vijesti. Naime, Ida se javila na društvenim mrežama i mnoge iznenadila. Voditeljica i reporterka pozirala je u bijeloj haljini preko koje je nosila natpis: 'Bride to be' te tako nagovijestila da se uskoro udaje. Ida je pokazala još nekoliko detalja sa svoje djevojačke zabave poput toga da se odvila na bazenu. Ostatak večeri, Ida je uživala u zabavi i nije se oglašavala.


Inače, Ida se u srpnju prošle godine zaručila za dugogodišnjeg partnera. Tada je na Instagramu objavila fotografiju s partnerom, a oboje su na fotki nasmijani dok ona ističe prsten na svojoj ruci. U opis je jednostavno stavila emotikon srca, a fotkom i komentarima koji su uslijedila dala je naslutiti lijepe vijesti. U komentarima su tada uslijedile brojne čestitke. Među prvima koji su joj uputili čestitke su bili njezini kolege s RTL televizije. Kristina Čirjak, Zorana Čičak Kulić, Donna Diana Prčić samo su neke od njezinih kolegice koje su joj čestitale, piše Večernji.

Idu smo upoznali kao reporterku u emisijama RTL Danas i RTL Direkt, a pažnju gledatelja brzo je privukla svojom pozitivnom energijom te optimističnim prilozima. Mlada novinarka školovala se u Engleskoj, a na RTL je došla kao najbolja kandidatkinja na audiciji. Prije toga bavila se glumom i pjevanjem.

Nakon toga okušala se i u ulozi voditeljice te sada vodi RTL-ovu glazbenu emisiju Top.hr u kojoj radi intervjue s poznatim glazbenicima te otkriva što je najslušanije. Na društvenim mrežama često najavljuje goste ove emisije.

Uz to Hamer mnogi pamte po serijalu 'Stranac u Hrvatskoj' u kojem je razgovarala sa strancima koji su Lijepu Našu izabrali za život. Dodajmo i da je Ida u intervjuu koji nam je dala 2020. godine progovorila o svom partneru, a tada je rekla da joj je velika podrška.

- Dečko mi je, uz mamu i sestru, doista najveća podrška. Oni gledaju sve moje priloge i javljanja uživo, prate svaki moj korak, proživljavaju sa mnom svaki moj uspjeh, pa i neuspjeh. Hvala im na tome! - rekla je tada.

Vaša reakcija na temu