Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijani vozač skrivio prometnu na Solinskoj, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Pijani vozač skrivio prometnu na Solinskoj, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Dovršeno je kriminalističko istraživanje

Policija je završila s očevidom prometne nesreće koja se sinoć, oko 21.15 sati, dogodila u Solinskoj ulici. 

Utvrdili su kako je nesreću skrivio 47-godišnji vozač koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,85 promila. Vozilom je prešao u suprotnu traku i udario u prednju lijevu stranu drugog osobnog vozila u kojem se nalazila vozačica i četvero djece. 

Vozačica i jedno dijete zadobili su teške tjelesne ozlijede i zadržani su u bolnici. Vozač je također zadobio teške tjelesne ozlijede ali je nakon obrade pušten, a ostali sudionici zadobili su lakše tjelesne ozlijede.

'Vozač osobnog vozila uhićen je i smješten u policiji do otrježnjenja nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela. Utvrđeno je da se radi o  recidivistu u činjenju prometnih prekršaja, te je do sada prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolasku kroz crveno svjetlo i brzine', izvijestila je policija jutros.

U popodnevnim satima objavljeno je kako su policijski službenici Postaje prometne policije Split dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu