Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Adriana Lončarević Na 58. Đakovačkim vezovima predstavlja se Splitsko-dalmatinska županija

Na 58. Đakovačkim vezovima predstavlja se Splitsko-dalmatinska županija

Iz godine u godinu oduševljavaju posjetitelje ovog događaja

Već nekoliko godina kao stalan događaj na Đakovačkim vezovima održava se predstavljanje Splitsko-dalmatinske županije, a tako će biti i ove godine, u četvrtak 4. srpnja.

Predstavljanje će započeti u Kući Reichsmann, gdje će se u 18:00 sati održati otvorenje izložbe koju ondje postavlja Muzej Cetinske krajine. Riječ je o izložbi fotografija Davora Širinića (Fotobrk)  pod nazivom 'Piture krša'. Ispred objektiva, autor fotografija imao je zanimljive i atraktivne životinjske modele Cetinske krajine, a njihov bogat kolorit nadahnuo ga je da svoju izložbu prigodno nazove 'Piture krša'.

Foto: Adriana Lončarević

Nakon toga na prostoru iza crkve Svih svetih  slijedi program pod nazivom Gastronomija vrličkoga kraja, gdje će članovi KUU 'Milan Begović' Vrlika i Vrličanke za sve okupljene pripremati nadaleko poznate vrličke uštipke, koji iz godine u godinu oduševljavaju posjetitelje ovog događaja.

Dio predstavljanja Splitsko-dalmatinske županije je i glazbeni program te će od 19 sati na pozornici iza crkve Svih svetih nastupiti Brace, Intrade i Ljuta kuća.

Vaša reakcija na temu