Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorene su prijave za treće izdanje Healthtech Adria Meetupa!

Otvorene su prijave za treće izdanje Healthtech Adria Meetupa!

Sudjelovanje je besplatno, ali su obavezne prijave

U Splitu se održava predavanje o zaštiti i upravljanju zdravstvenim podatcima. 

'Otkrijte kako učinkovito upravljati informacijama, istražite izazove usklađivanja s regulatornim zahtjevima, te saznajte sve o rizicima neusklađenosti i načinima kako ih izbjeći.

Svi inovatori u zdravstvu znaju koliko je ova tema važna, a ovo je izvrsna prilika za poduzetnike i istraživače da se povežu, razmijene ideje i prodube svoje znanje. Ne propustite ovu priliku za učenje i networking!', poručuju organizatori.

S ponosnom najavljuju predavača za nadolazeći Meetup: dr. sc. Jovan Stevović - savjetnik za startupe u kontekstu zaštite i sigurnosti zdravstvenih podataka te direktor poduzeća Chino.io, koji će nakon prezentacije sudjelovati u intervju.

Intervju će voditi sociologinja Maja Čurković, voditeljica istraživanja i razvoja u NetHubu i stručnjakinja u području istraživanja korisničkih potreba, a održat će se 10. srpnja u 18 sati, u prostorijama Centra za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu, Šoltanska 2A (zgrada B, etaža -1). 

Sudjelovanje na trećem izdanju Healthtech Adria Meetupa besplatno je, ali prijave su obvezne. Prijavite se jednostavno putem linka

'Požurite! Broj mjesta je ograničen', zaključuju.

Vaša reakcija na temu