Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Policajci u Kaštelima s pištoljima u ruci izvlačili tipa koji je zaprijetio ženi likvidacijom

VIDEO Policajci u Kaštelima s pištoljima u ruci izvlačili tipa koji je zaprijetio ženi likvidacijom

Poslao joj je snimak s puškom

Policija je jučer u Kaštelima zaustavila vozilo, a vozača su vani izvukli s pištoljima u ruci. Evo što kažu u PU splitsko-dalmatinskoj.

'Jučer oko 16.30 zaprimljena je dojava ženske osobe da je njoj bliska muška osoba poslala video zapis s puškom u ruci te najavila svoj dolazak. Muškarac joj je zaprijetio smrću.

Odmah po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici poduzimaju mjere traganja za muškarcem. Sat vremena nakon zaprimljene prijave, policijski službenik u prometu je u vozilu uočio osobu koja se dovodi u vezu s događajem.

Uz uporabu svjetlosnih i zvučnih signala izdaje zapovijed vozaču da zaustavi vozilo, što je isti i učinio. Obzirom na ozbiljnost prijave, odnosno, činjenicu da je muškarac u videozapisu prijetio s puškom u ruci, policijski službenik nad njim rabi zakonita sredstva prisile.

Nad uhićenim muškarcem u tijeku je kriminalističko istraživanje'.

Vaša reakcija na temu