Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BIZARNA SMRT Talijanka poginula u zgradi, vrata se otvorila prije nego što je dizalo stiglo

BIZARNA SMRT Talijanka poginula u zgradi, vrata se otvorila prije nego što je dizalo stiglo

Istraga je u tijeku

Celia Ditano (25) poginula je jučer u ranim jutarnjim satima u stambenoj zgradi u gradu Fasanu u južnoj Italiji, nakon što je zakoračila u okno dizala kada su se vrata otvorila prije nego što je dizalo stiglo.

25-godišnjakinja je pritisnula tipku za pozivanje dizala. Vrata su se otvorila, a ona je zakoračila u okno. Nije primijetila da se dizalo i dalje nalazi četiri kata niže. Kako prenose talijanski mediji, pala je na krov lifta koji se zaustavio na prvom katu i na mjestu poginula. 

Celijin otac pronašao je njezino tijelo nakon što ju je nazvao na mobitel i čuo kako zvoni u oknu. Obavijestio je hitnu službu, koja je stigla na mjesto događaja oko 8 sati ujutro, prenosi Index.

'Trebala si ostvariti sve svoje snove, obitelj koju si htjela stvoriti, pronaći pravu ljubav...', napisala je na društvenim mrežama jedna njezina prijateljica.

U tijeku je istraga zašto su se vrata otvorila iako nije bilo lifta. 'Pretpostavljamo da se radilo o neispravnosti sustava zaključavanja. Vrata bi se trebala otvoriti tek kada lift stigne', rekao je istražitelj.

Vaša reakcija na temu