Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT Screenshot Joško Jeličić napustio poziciju analitičara na HRT-u usred Eura

Joško Jeličić napustio poziciju analitičara na HRT-u usred Eura

Neće više biti komentator

Stručni komentator na HRT-u Joško Jeličić, više neće više raditi taj posao do kraja aktualnog Eura. Gostujući na popularnoj Tribina podcastu izjavio je da je kontaktirao glavnog urednika sportske redakcije Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura prvenstva na HRT-u. Kao razlog je obrazložio da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da kada bi nastavio svoj posao tamo, da bi to samo bilo odrađivanje posla.

Jeličić je ima neobičan način komentiranja događaja i često nakon analize nabaci sarkastični komentar zbog kojih je stekao veliku popularnost u javnosti. Međutim, tijekom Eura 2024. izrekao je komentare koji su često bili na granici prihvatljivog ukusa zbog čega se HRT morao ispričavati javnosti. To ipak nije pokolebalo bivšeg nogometaša Dinama i Hajduka pa je i dalje nastavio govoriti specifične

- Ističemo kako stavovi koje je Joško Jeličić iznio u našoj uvodnoj emisiji posvećenoj Europskom prvenstvu u nogometu nipošto nisu stavovi HRT-a - napisao je HRT u objavi koja se odnosila na Jeličićev komentar o navodnom raspadu u svlačionici srpske reprezentacije, prenosi Večernjak.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako - rekao je jednom prilikom u emisiji posvećenoj Euru.

Vaša reakcija na temu