Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: NOĆNE BUKTINJE Gorjeli brodovi u Makarskoj i na Čiovu

FOTO: NOĆNE BUKTINJE Gorjeli brodovi u Makarskoj i na Čiovu

Intervenirali pripadnici devet vatrogasnih društava

8.25 sati - Od 8.15 sati riva u Makarskoj zatvorena je i za pješake. 'Molimo građane da poštuju trenutačna ograničenja i upute policijskih službenika na terenu', priopćeno je izpolicije.

Ranije objavljeno

Tri minute prije ponoći planula je motorna jahta na vezu u luci Makarska. U tom trenutku na plovilu dugačkom 24 metra bile su tri osobe, koje srećom nisu ozlijeđene.  

Na intervenciji su sudjelovale sve operativne snage s makarskog područja -  JVP Makarska, DVD Makarska, DVD Tučepi, DVD Promajna, DVD Baška Voda, DVD Brela te vatrogasni ekološki brod Sv. Florijan DVD-a Kaštel Gomilica.

'Zbog gašenja požara koje je još uvijek u tijeku, riva je zatvorena za promet i obavlja se preusmjeravanje. Kada se za to stvore uvjeti obaviti će se očevid', potvrdili su nam iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Fotogalerija: Požar broda na Čiovu | foto: DVD Slatine

Jutros u 3.25 sati u lučici u Slatinama na Čiovu buknuo je požar na putničkom brodu tvrtke Bura Line dugačkom 15 metara. 

Vatru je gasilo devetero pripadnika DVD-a Slatine s trima vozilima, te po troje pripadnika JVP-a Trogir i DVD-a Okruk s po jednim vozilom. Požar je lokaliziran u 4.13 sati.

'Odmah po dojavi izlazi dežurna smjena s navalnim vozilom i podižu se svi operativni članovi. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar broda u razbuktaloj fazi te smo prvo odradili premještaj ostalih brodova koji su bili u blizini samog broda koji gori', doznajemo u DVD-u Slatine.

Vatra je ugašena jutros u 6 sati.

'Mjesto događaja se osigurava i obaviti će se očevid', rekli su nam iz policije.

Vaša reakcija na temu