Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP ODUZETA PREDNOST Teško ozlijeđen motociklist koji je počinio brojne prekršaje

ODUZETA PREDNOST Teško ozlijeđen motociklist koji je počinio brojne prekršaje

Nesreću je skrivio vozač automobila

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na križanju ulica L.A. Kabalera i Ante Udovičića Kule u Vodicama teže je ozlijeđen 23-godišnji motociklist. 

Nesreću je, oko 16.30 sati, skrivio 56-godišnji vozač automobila koji je oduzeo prednost prolaska motociklistu. Policija je utvrdila kako je 23-godišnjak vozio motocikl bez registarskih oznaka kojem je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana, kao i polica obveznog osiguranja vozila te da on nema upisanu kategoriju vozila u vozačku dozvolu, a bio je i pod utjecajem alkohola od 0,14 promila. Vozač automobila je bio trijezan. 

'Od siline udara i pada 23-godišnjak zadobio je višestruke ozljede od kojih su neke u Općoj bolnici u Šibeniku okvalificirane kao teške tjelesne ozljede, te je zadržan na bolničkom liječenju. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 23-godišnjaka će zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti podnesen optužni prijedlog, dok će zbog izazivanja prometne nesreće protiv 56-godišnjeg vozača biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu