Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AVA OPET PJEVA Poslušajte duet 'Fer igra' s Mariom Tomasom

AVA OPET PJEVA Poslušajte duet 'Fer igra' s Mariom Tomasom

Spot je sniman na zadarskom području

Ava Karabatić ponovno je privukla pažnju javnosti, ovaj put svojom glazbenom suradnjom s Mariom Tomasom, zadarskim pjevačem kojeg je publika upoznala kroz sudjelovanje u popularnom kulinarskom showu 'MasterChef', gdje se plasirao među top 24 natjecatelja.

Novi duet pod nazivom 'Fer igra' sniman je na nekoliko atraktivnih lokacija u Zadru, uključujući otoke Ošljak i Ugljan te luksuznu vilu na Boriku. Ava je s ponosom istaknula svoj posebni odnos prema Zadru.

'Zadar sam odabrala jer je to grad koji je uvijek u mom srcu. Ovdje sam stekla diplomu kao profesorica talijanskog i latinskog jezika i živjela od svoje 18. godine kada sam dobila stipendiju Grada Splita kao najbolja učenica pa sam odabrala Filozofski fakultet zbog moje ljubavi prema talijanskom i latinskom jeziku', rekla je Ava.

Pjesma 'Fer igra' nosi snažnu poruku o važnosti fer igre u životu, posebno kada je riječ o ljubavi. Ava je uvjerena da će pjesma brzo pronaći put do srca publike.

'Ljetna je i brza pjesma, mislim da će ljudima odmah ući u uho. Ja ne smatram da sam Josipa Lisac ili Nina Badrić, ali kada vidim tko sve danas pjeva odlučila sam i ja uskočiti u glazbenu avanturu', kazala je Ava.

Suradnjom s Avom je oduševljen i Tomas.

'Avu poznajem osam godina i surađivali smo na PR projektima. Oboje smo dosta spontani, tako da je i ideja o duetu došla spontano. Htjeli smo nešto ljetno i pozitivno, tako da se nadam da će se ljudima svidjeti. Drago mi je da smo odabrali Zadar za snimanje spota jer mi je to definitivno najljepši grad, ne zato što živim u njemu, nisam subjektivan, već zato što zaista jest', kazao je Mario.


Vaša reakcija na temu