Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PRETRAGA U ZADRU Policija našla razne droge i duhan

PRETRAGA U ZADRU Policija našla razne droge i duhan

Uhićen je 31-godišnjak

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama policija je osumnjičila 31-godišnjaka. Jučer su mu pretražili dom u kojem su pronašli: oko 910 grama marihuane te oko 73,2 grama hašiša pakirano u više pojedinačnih pakiranja, sedamdeset tableta ecstasy, oko 19 grama MDMA, oko 118 grama halucinogenih gljiva psilocibin.

Osim toga, od njega je oduzeto oko 11 kilograma rezanog duhana, tri vage za precizno mjerenje te novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Nakon istraživanja je predan pritvorskom nadzorniku, a prekršajno je sankcioniran i zbog počinjenog prekršaja nereguliranog statusa prebivališta ili boravišta.

Vaša reakcija na temu