Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dvoje uhićenih zbog varanja sa zemljištima u Privlaci

Dvoje uhićenih zbog varanja sa zemljištima u Privlaci

Prijavljeni su 36-godišnjak i 57-godišnjakinja

Policija je zbog prevare 69-godišnjakinje osumnjičila 36-godišnjaka i 57-godišnjakinju. 

Utvrdili su kako su u prosincu 2017. godine, u svojstvu prodavatelja sklopili kupoprodajni ugovor sa 69-godišnjakinjom za katastarsku česticu na području Privlake, za iznos oko 27 tisuća eura. Nakon toga su s trećom osobom sklopili kupoprodajni ugovor za istu česticu za iznos od 20 tisuća eura, na koji način su oštetili 69-godišnjakinju kao prvokupca zemljišta.

Također, 57-godišnjakinju se sumnjiči da je u lipnju 2007. godine kao prodavatelj dijela svog suvlasničkog udjela i suvlasničkog dijela jednog člana obitelji, na katastarskoj čestici na području Privlake, sklopila kupoprodajni ugovor sa 69-godišnjakinjom za iznos oko 54 tisuća eura, a potom znajući da su zemljišne čestice prodane, u veljači 2022. godine s odgovornom osobom jednog trgovačkog društva sklopila ugovor o kupoprodaji navedenih čestica za iznos od 180 tisuća eura čime je oštetila 69-godišnjakinju.

Nakon istraživanja je protiv njih podnesena prijava.

Vaša reakcija na temu