Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BUDIMIR ODGOVORIO KOVAČEVIĆ 'Takva smijurija da se smješkam i pišući ovo'

BUDIMIR ODGOVORIO KOVAČEVIĆ 'Takva smijurija da se smješkam i pišući ovo'

'Na manipulatore kao što su Puljak i slični sam već pomalo i navikao, ali na bezobrazluk...'

Potpredsjednik HDZ-a Split Ivica Budimir reagirao je na današnje izjave Marine Kovačević, predsjednice Vijeća GK Šine, vezane za splitsku zaobilaznicu.

'Nešto sam se bavio cestama, nešto sa IGH, čak nešto više i sa Obilaznicom Splita, III etapu ili što bi mi rekli 'državna cesta D-8 na području Sirobuje i Šina'.

Na manipulatore kao što su Puljak i slični sam već pomalo i navikao, ali na bezobrazluk kojim s kotarske razine gospođica MK laže građane kako je Građanska inicijativa 'Split je naš' uvjerila argumentima Vladu RH da najmanje tri puta zasjeda, pa baš radi njihove inicijative promijeni ključni zakon za cijelu državu - to je takva smijurija, da se smješkam i pišući ovo.

Inicijativa je, eto, pronašla prašnjavi projekt i zaključila da je to ono pravo. Hello!

To je, ljudi, rješenje usvojeno GUP-om i kad ga otvoriš sve ti je jasno, jer je sve isto zadnjih 25 godina, naravno ako išta znaš o tome.

Nadam se kako je i našim građanima jasno da ovakva hvalisanja nemaju blage veze sa istinom.

Šinjorina MK, aj kad ste tako moćni dogovorite nam, please, most do Kaštela.

Za tako sposobne i spretne, to je sigurno peace of cake 

A koja legenda', napisao je.


Vaša reakcija na temu