Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović LIDIJA BEKAVAC PULJKU: Probleme svog Centra rješavajte van radnog vremena i to u prostorijama svoje stranke

LIDIJA BEKAVAC PULJKU: Probleme svog Centra rješavajte van radnog vremena i to u prostorijama svoje stranke

'Prvo vi vratite što nije vaše pa onda donirajte svoja sredstva, a ne tuđa'

Splitska gradska vijećnica Lidija Bekavac iz Hrvatske građanske stranke naglašava kako se Ivica Puljak bavi strankom čiji je predsjednik, umjesto Splitom čiji je gradonačelnik.

'Gradonačelnik Puljak u prostorijama Banovine poziva novinare i drži konferenciju da bi pričao o problemima svoje stranke Centar. Za vrijeme svog radnog vremena kao gradonačelnik Splita on se bavi svojom strankom. Predsjedniče stranke Centar, Ivica Puljak, probleme svog Centra rješavajte van radnog vremena i to u prostorijama svoje stranke u Splitu', poručuje Bekavac.

Potom objašnjava o čemu se radilo.

'Nalaz državne revizije stranke Centar za 2022. godinu uočio je niz nepravilnosti, od financijskih do manjka transparentnosti u trošenju novca. Između ostalog Puljak je svojoj stranci Centar nezakonito uplatio 26.500 kn više nego što je trebao. Taj novac treba vratiti u proračun. Međutim, Puljak umjesto da prizna pogrešku, slavodobitno izjavljuje da će on taj novac donirati splitskoj humanitarnoj udruzi. Donirat će ono što nije njegovo', pojašnjava Lidija Bekavac.

'Predsjedniče stranke Centar Ivica Puljak prvo vi vratite što nije vaše pa onda donirajte svoja sredstva, a ne tuđa. To bi to bila prva donacija u povijesti vaše stranke!', ističe HGS-ova gradska vijećnica.

Vaša reakcija na temu