Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jakirović komentirao dolazak Gattusa u Hajduk, a prokomentirao je i moguća pojačanja 'bijelih'

Jakirović komentirao dolazak Gattusa u Hajduk, a prokomentirao je i moguća pojačanja 'bijelih'

Dinamo je krenuo s pripremama za novu sezonu

Dinamo je krenuo s pripremama za novu sezonu. Trener 'modrih' Sergej Jakirović na press konferenciji prokomentirao je aktualne teme. 

- Pet tjedana odmora je iza nas. To je velik period. Odmorili smo se fizički i mentalno, ne znam kad sam u životu imao toliki odmor. Dečki su došli u dobrom stanju, dva treninga su jako dobra, sad ćemo nastaviti na porastu funkcionalnih sposobnosti. Onda idemo u Austriju, priključuju se Petković, Baturina i Hoxha, igrat ćemo tri utakmice. Besiktas, Kryvbas i CSKA 1948, igrat ćemo generalku sa Shakhtarom, a još tražimo protivnika za 23. srpnja - rekao je Jakirović, a na pitanje o prijelaznom roku odgovorio je:

- Može se očekivati još imena, aktivni smo na tržištu. Ali, radimo u tišini, planski, sve što smo dosad gledali. Pregovara se, ne ovisi sve o nama. 

Pjaca?

- U pregovorima smo. Bit ćete obaviješteni kada bude službeno. Pjaca je jedan od naših prioriteta, velika je kvaliteta i dijete Dinama. 

Kako vidite Hajdukov prijelazni rok i dolazak Gennara Gattusa na klupu?

- On je dobra reklama za našu ligu, veselimo se međusobnim dvobojima pa ćemo vidjeti kakva je situacija. Što se tiče imena koja se spominju na Poljudu, također, dobra reklama. Ali, mi smo koncentrirani na sebe, gledamo da mi budemo što jači, ali nam je jasno da se i konkurenti pojačavaju.

Vaša reakcija na temu