Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Kukavica u Saboru najavio donošenje Zakona o zaštiti vrijednosti Domovinskog rata

Kukavica u Saboru najavio donošenje Zakona o zaštiti vrijednosti Domovinskog rata

Podsjetio je na pogibiju 36 Imoćana, pripadnika 3. Imotske bojne 4. GBR HV-a u borbama na jugu Hrvatske

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Ivica Kukavica, obratio se u Saboru povodom 32. obljetnice oslobađanja juga Hrvatske. Podsjetio je na pogibiju 36 Imoćana, pripadnika 3. Imotske bojne 4. GBR HV-a u borbama za oslobađanje i obranu juga Hrvatske od srbijanske i crnogorske agresije.

Njegovo emotivno izlaganje o događajima iz 1992. najbolje oslikavaju posljednje riječi Mate Vučka Čigre koji je poginuo u ovoj akciji: 'Ja umirem za Hrvatsku, Hrvatska neka živi!'.

Nije bilo moguće a da se ova velika i važna obljetnica ne stavi u kontekst današnjice kada Skupština Crne Gore donosi rezoluciju o Jasenovcu.


Vaša reakcija na temu