Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Napušavali se u automobilu na autocesti, policija ima našla drogu i vagu

Napušavali se u automobilu na autocesti, policija ima našla drogu i vagu

Istražni zatvor u trajanju od mjesec dana je određen 29-godišnjaku

Policija je u subotu, oko 13.30 sati, u automobilu na odmorištu autoceste Zagreb-Lipovac zatekli 24-godišnjakinju i 29-godišnjakinju u konzumaciji marihuane. 

Tijekom postupanja su policiji predali 'joint' te vrećicu sa 189 grama amfetamina, digitalnu vagu i prazne vrećice za pakiranje droge.

'Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava, protiv 29-godišnjaka za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a protiv 24-godišnjakinje za kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Sudskim rješenjem 29-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu