Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MORSKE KREACIJE Radionice u Malakološkom muzeju u Makarskoj

MORSKE KREACIJE Radionice u Malakološkom muzeju u Makarskoj

Vodi ih profesorica Tina Divić

U Malakološkom muzeju u Makarskoj ovaj tjedan nastavljaju s radionicama Morske kreacije. 

Termin nove radionice je petak 5. srpnja u 18 sati. Riječ je o radionici za odrasle pod vodstvom profesorice Tine Divić koja će, uz pomoćnicu i stilisticu radionice Maju Divić, polaznike voditi kroz proces izrade različitih grafičkih tehnika na papiru i tekstilu.

Cijena radionice je 25 eura, a sav likovni materijal uključen je u cijenu. Obavezne prijave na malakoloska.zbirka@gmail.com.

Radionice će se održavati svaki petak u Malakološkom muzeju uz stručna vodstva profesorice likovne kulture i umjetnosti Tine Divić te mlade umjetnice Ele Puharić

Tematski će se oslanjati na motive školjaka i mora, autohtonih biljaka, prirodne ljepote Makarske te ljetne motive, s naglaskom na upotrebu raznovrsnih likovnih tehnika. Sudionici će imati priliku istraživati grafičke tehnike, slikarstvo, crtanje, mozaik i kolažiranje, pri čemu će koristiti prirodne materijale.

Radionice će biti dizajnirane tako da omogućuju sudjelovanje različitih dobnih skupina i interesa, a sudjelovati mogu i turisti i lokalno stanovništvo.

Kroz radionice polaznici će se upoznati s različitim tehnikama i stilovima, što će im omogućiti da razviju vlastiti umjetnički izraz i kreativnost.

Vaša reakcija na temu