Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOKS Hrgoviću potvrđena borba karijere, oglasio se i Ivan Rakitić

BOKS Hrgoviću potvrđena borba karijere, oglasio se i Ivan Rakitić

'Stalno priča o tome, sad ću mu pokazati da sam se promijenio'

Na sinoćnjoj press konferenciji u Londonu, Filipu Hrgoviću potvrđena je borba karijere, javlja HRT.

Na 5v5: Matchroom vs Queensberry priredbi u Rijadu 1.lipnja Hrgović će se boriti protiv britanskog boksača, Daniela Duboisa (20-2, 19 KO). Hrgović u karijer ima skor 17-0, a 14 je mečeva dobio knock-outom.

Meč je potvrđen na press konferenciji u Londonu uoči priredbe gdje su se prvi put sučelili Hrgović i Dubois uoči borbe.

- Prije smo sparirali. Stalno priča o tome, sad ću mu pokazati da sam se promijenio, rekao je Dubois o sparingu 2018. u kojem je Hrgović navodno toliko razorio Duboisa da je Britanac morao otkazati svoju sljedeću borbu.

- Nadam se da se promijenio, ako nije, borba će trajati samo nekoliko rundi. Taj sparing nije prošao dobro za njega, rekao je hrvatski teškaš.

Nagađa se da će sraz Hrgovića i Duboisa biti za upražnjenu IBF svjetsku titulu nakon što meč za ujedinjenje pojaseva 18. svibnja odrade Tyson Fury i Oleksandar Usyk. Čim se aktivira klauzula o revanšu, IBF bi im trebao oduzeti pojas za koji bi se borio ovaj dvojac, piše Fight Site.

Naravno, hoće li dvoboj s Duboisom donijeti Hrgoviću IBF titulu, treba tek vidjeti, ali se zasigurno radi o najvažnijoj borbi karijere, koju ako dobije, Hrgoviću u svakom slučaju osigurava borbu i za najveće domete.

Hrgović je sve objavio i na Instagramu, a javio mu se i Ivan Rakitić s porukom podrške, s obzirom da hrvatski nogometni veznjak odnedavno i igra za Al Shabab klub iz Rijada, gdje će se Hrgović boriti protiv Duboisa.

Vaša reakcija na temu