Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽAN DAN: Nakon 17 godina dalmatinski prvoligaš ispao iz prve lige!

TUŽAN DAN: Nakon 17 godina dalmatinski prvoligaš ispao iz prve lige!

Nisu uspjeli ostati u ligi

Malonogometaši Vrgorca ispali su iz prve lige. Nakon 17 godina dalmatinski klub napušta najjači razred hrvatskog futsala te će u idućoj sezoni igrati u drugoj ligi. Novi prvoligaš je Aurelia iz Vinkovaca. 

Obje utakmice kvalifikacija za prvu ligu bile su dramatične. Vrgorac je u prvom susretu 19. travnja na domaćem terenu četiri minute prije kraja vodio 4:2, gosti su do kraja regularnog dijela utakmice izjednačili na 4:4, a potom su nakon lutrije penala bili bolji.

Jučer je u Vinkovcima također bilo dramatično. Nakon 40 minuta bilo je 2:2, a nakon produžetaka Aurelia je slavila s 4:3 i izborila ulazak u prvu ligu. 

Veliko je to razočaranje za Vrgorac koji je tri puta igrao finale prvenstva Hrvatske. 

Vaša reakcija na temu