Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Oprostio se i na društvenim mrežama: Uspio sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, među osvajače trofeja

Oprostio se i na društvenim mrežama: Uspio sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, među osvajače trofeja

Često se oglašavao za svog mandata, sada je prenio novu poruku

Mindaugas Nikoličius ni službeno više nije sportski direktor Hajduka. Njegov mandat su obilježile i brojne objave na društvenim mrežama, uz zaključak 'bit će toga još', a sada se na svojim kanalima oprostio uz sljedeću izjavu:

'S obzirom na to da nakon tri i pol godine prestajem obnašati funkciju sportskog direktora HNK Hajduk, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima i igračima, a posebno Torcidi kao i cijeloj Hajdučkoj navijačkoj zajednici na podršci koju su mi pružali tijekom cijelog mog mandata. Bila mi je velika čast biti dio ovog Kluba i što sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu uspio vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, u vrh hrvatskog nogometa i ponovno među osvajače trofeja. Od srca želim Hajduku u budućnosti da postigne još veće i bolje sportske rezultate i uspjehe. Hajduk je dobio posebno mjesto u mom srcu i trajno ću ostati vezan za klub i vjeran navijač Hajduka gdje god bio. Hajduk živi vječno'.


Vaša reakcija na temu