Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Papa Franjo uputio emotivnu poruku mladom Hrvatu

Papa Franjo uputio emotivnu poruku mladom Hrvatu

Luka Kerepčić je ozlijeđen na Svjetskom danu mladih u Lisabonu

Papa Franjo uputio je videoporuku mladom Luki Kerepčiću iz Požege koji je u kolovozu prošle godine teško ozlijeđen na Svjetskom danu mladih u Lisabonu. Poručio je da moli za Luku i zamolio da i on moli za njega. 

'Luka, sjećam te se i molim za tebe. Ti kao dobar Hrvat moli za mene. Neka te Gospodin prati. Znam da tvoj život nije lak, ali znam da imaš srce čovjeka i vjernika. Neka te Gospodin blagoslovi i neka te Gospa vodi. Ćao!', poručio je 87-godišnji poglavar Katoličke crkve, prenosi Informativna katolička agencija (IKA).

Podsjećamo, Luka je tijekom boravka u Portugalu, na Svjetskom danu mladih doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu te se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica. U ožujku 2024., nakon dugog perioda provedenog u bolnicama u Lisabonu i Zagrebu te u Varaždinskim toplicama, vratio se u Požegu, gdje nastavlja rehabilitaciju.

Vaša reakcija na temu