Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay CRO UNUM Na utakmici u Omišu veterani Hajduka, Dragan Primorac i poznate osobe

CRO UNUM Na utakmici u Omišu veterani Hajduka, Dragan Primorac i poznate osobe

Sutra u 18 sati

Hrvatska humanitarna udruga CRO UNUM organizira malonogometnu utakmicu za udrugu roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama 'Prijatelj' iz Omiša, na kojoj će snage odmjeriti ekipa veterana HNK Hajduka i udruge CRO UNUM-a.

Za veterane Hajduka nastupit će dobro znana nogometna lica: Vilson Džoni, Ivica Šurjak, Drago Ćelić, Nenad Pralija, Milan Rapaić, Ivica Mornar, Stjepan Andrijašević, Nikica Cukrov i dr., dok će za ekipu CRO UNUM-a nastupiti poznati sportaši, glazbenici, glumci i osobe iz javnoga života Hrvatske: Dragan Primorac, Goran Karan, Tedi Spalato, Giuliano, Joško Čagalj Jole, Alen Nižetić, Mate Bulić, Vedran Mlikota, Neno Ninčević, Stipe Božić, Franjo Arapović, Zoran Primorac, Toni Tomas, Ivo Tomasović, i dr.

Utakmica će se održati u srijedu 23. listopada 2024. u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani 'Ribnjak' u Omišu, a ulaz je slobodan.

Vaša reakcija na temu