Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ SINJ: Predsjednik od 2,9 posto, zaboravio na Sinjane!

HDZ SINJ: Predsjednik od 2,9 posto, zaboravio na Sinjane!

Oglasili su se priopćenjem

Gradska organizacija HDZ Sinj u priopćenju koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina prozvala je gradonačelnika Mira Bulja. Prenosimo ga u cijelosti.

'Dok Miro Bulj s pozicije gradonačelnika Sinja, županijskog vijećnika, saborskog zastupnika i odnedavno predsjedničkog kandidata 'bistri' regionalnu, svjetsku i globalnu politiku, a usput 'drži vriću' Zoranu Milanoviću - Sinjani su još jednom zbog njega postali građani drugog reda, a što je još gore njegovim neradom su direktno i financijski oštećeni.

Pa tako dok on danas iz udobne zagrebačke stolice saborskog zastupnika, kao 'čovik iz naroda' s mjesečnim primanjima preko 7.000 eura (bruto), uličarskim rječnikom, divljački i necivilizirano vrijeđa predsjednika Vlade RH - Grad Sinj u 2024. godini ostao je bez projekta 'Nove katastarske izmjere' koja se o trošku Države uspješno provodi u susjednim Hrvacama, Trilju i cijeloj Hrvatskoj i koji građanima rješava imovinsko pravne odnose.

Tako Triljani, Hrvatačani i drugi građani Hrvatske u sklopu projekta 'Katastarske izmjere' čišćenje svoje zemlje i rješavanje imovinsko pravnih odnosa za cijela imanja od 10, 15 ili više parcela plaćaju cca. nekih 100 eura, Sinjani to čine u sklopu projekta 'Katastarske promaje' u skupim i dugotrajnim sudskim postupcima po nekoliko tisuća eura samo za jednu nekretninu.

Također, i jučerašnji Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna pokazao je porazne rezultate i razotkrio kako je Miro Bulj u prvih pola ove godine potrošio 590.000,oo eura (4,5 milijuna kuna) više nego je uprihodovao, a takva politika Sinj vodi u bankrot, zaduženja i nova poskupljenja komunalnih usluga.

Stoga poštovani sugrađani, kada u postupcima 'čišćenja zemljišta' sljedeći put izvadite novčanik kako bi skupo platili odvjetnike i sudske pristojbe, sjetite se za to glavnog i odgovornog - Mira Bulja.

Na kraju, i ovaj današnji dan Mira Bulja u Zagrebu još jedan je izgubljen dan za Grad Sinj i njegove građane.

Ostavka gradonačelniče, pardon predsjedniče od 2,9 posto podrške, i to odmah!'

Vaša reakcija na temu